Opfrissing wegcode

Binnenkort beschikbaar!

Ken je alle wijzigingen in de wegcode van de laatste jaren? Ga je iemand leren rijden? Ken je als ervaren bestuurder de laatste verkeersregels? 

Tijdens deze workshop Opfrissing wegcode stellen we ons de vraag aan welke voorwaarden een goede bestuurder moet voldoen. Een belangrijke voorwaarde om een goede, veilige bestuurder te zijn, is een voldoende accurate kennis van de wegcode.

Deze workshop is erop gericht de kennis van de wegcode op te frissen. Ook worden de laatste wijzigingen in de wegcode overlopen.

Er wordt een presentatie gegeven van ongeveer drie uur. In de presentatie zijn enkele filmpjes opgenomen die besproken onderdelen behandelen.

Na de presentatie wordt tijd uitgetrokken om de deelnemers de kans te geven vragen te stellen aan de lesgever. Lesgevers zijn instructeurs die door departement mobiliteit erkend zijn als lesgever. Zij zijn allen ervaringsdeskundige in rijopleidingen.

Inschrijvingsgeld: afhankelijk van de organiserende afdeling.

Zoek een Opfrissing van de wegcode in je regio en schrijf in.

Na inschrijving ontvang je een mail ter bevestiging van jouw inschrijving. Tevens ontvang je een tweede mail met de betalingsgegevens.

Elke inschrijving is geldig voor één persoon! Om twee personen in te schrijven, dien je tweemaal het inschrijvingsformulier in te vullen!

Zoek een Opfrissing van de wegcode in je provincie:

Bekijk ons volledig aanbod