Feedbackrit

Voor de begeleider!

Zit- en stuurhouding, spiegelgebruik, stuurtechniek, rem- en vertragingstechniek, bochttechniek, gedrag bij kruispunten met voorrang aan rechts, links- en rechts afdraaien, veilig en correct uitvoeren van manoeuvers zijn maar enkele items die worden beoordeeld op het praktisch examen.

Ga je een kandidaat-bestuurder begeleiden naar het rijbewijs, geef je je eigen rijvaardigheid door aan je leerling. Is je eigen rijvaardigheid niet helemaal up-to-date, kan dit invloed hebben op de uitslag van het praktisch examen.

Je kan je eigen (technische) rijvaardigheid onder de loep laten nemen door een feedbackrit te plannen met één van onze erkende lesgevers. Deze feedbackrit duurt een uur, feedbackgesprek inbegrepen. 

Indien mogelijk (afhankelijk van de afstand) neemt uw lesgever u tijdens de feedbackrit mee naar knelpunten in het examengebied, zo leert u het examengebied beter kennen.

In samenspraak met uw lesgever wordt deze feedbackrit gereden met het eigen voertuig van de deelnemer of met het lesvoertuig van de lesgever.

Kwb-leden krijgen een korting van 10% op vertoon van hun lidkaart.

Indien u wenst, kan u een evaluatieformulier laten invullen door uw lesgever. Zo kan u ook nadien nog de eventuele bemerkingen nalezen. U kan het evaluatieformulier hier downloaden en afdrukken.

Zoek een lesgever in je provincie/regio; meer info en prijzen kan je aanvragen via zijn/haar contactgegevens:

Bekijk ons volledig aanbod